Всички категории
EN

ВЗЕМЕТЕ история на марката

Начало>За мен>ВЗЕМЕТЕ история на марката

GET, първо е значението на „Инструменти за захващане на земята“, като компания, специализирана в износа на части за строителни машини, трите букви обясняват това значение много добре.

GET, второто е значението на "Глобална багерна технология", GET компания от производството на първите зъби на кофата, всички техници непрекъснато учат иновации, на базата на ефективен контрол на разходите, постоянно подобряват съотношението на суровините, така че като за подобряване на физическите свойства на продукта, В продукта твърдост, удар, устойчивост на износване постоянно се подобряват, стремят се да бъдат багерни части от техническото ръководство.

GET също е значението на „общо обучение на служителите“. Служителите на компанията GET не само трябва да имат добро външнотърговско постижение, отлично съзнание за обслужване, положително работно отношение, но също така трябва да имат по-точни професионални познания, да мислят какво мислят клиентите и да се тревожат за това, което клиентите се тревожат. Това изисква компанията да има цялостна система за професионално обучение, така че всеки служител в GET да има възможности за обучение, възможности за обучение, като по този начин подобрява качеството на обслужване на клиентите.

GET, по-дълго значението на "технология за зелена среда". леярската промишленост е загрижена за опазването на околната среда през последните години. Като износител на леярски продукти, трябва да обърнем внимание на проблема със зелената защита на околната среда и да се придържаме към принципа на „зелено производство“, като същевременно предоставяме висококачествени продукти. Намаляване на замърсяването.

GET, простото английско значение е "спечеля, получавам". Надяваме се, че клиентите от компаниите GET ще получат качествени продукти, първокласни услуги; Компаниите GET се надяват да получат модерна технология от клиенти в развитите страни, философия за управление на качеството. Нека всеки клиент в GET получи това, което иска, и нека компанията GET расте в получаването.

TUV